Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 500 gramů |
vejce | 1 kus |
olej | 200 ml |
cukr krupice | 250 gramů |
citronová kůra | 1 lžička |
kypřící prášek do pečiva | 1 a 1/2 sáčku |
mléko | 250 ml |
jablka | 4 kusy |
skořice | 1/2 lžičky |
červený rybíz | 500 gramů |
vanilkový cukr | 1 sáček |
kokosová drobenka
Název | Množství a jednotka |
---|---|
hrubá mouka
Upravit ingredienci: hrubá mouka
|
4 lžíce |
cukr mletý
Upravit ingredienci: cukr mletý
|
3 lžíce |
strouhaný kokos
Upravit ingredienci: strouhaný kokos
|
2 lžíce |
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
2 lžíce |
Postup: Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a necháme je hodinku až dvě proschnout.... zobrazit recept
Postup: Porci vloček třikrát spaříme v cedníku vařící vodou z konvice. Pak vločky... zobrazit recept
Postup: Čokoládový krém smícháme s višňovou marmeládou, přidáme strouhaný perník a rum... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a vložíme do papiňáku. Zalijeme zeleninovou směsí Halali... zobrazit recept
Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,již v roce 2004 jsme pro Vás otevřeli autentickou...